Értékeld a receptet!
5/5

GRILLEZETT GARNÉLÁS CROISSANT
3-4 hozzávalóból nemcsak hétvégén készíthetünk igazi gourmet szendvicseket, hanem hétköznapokon is. Ez a recept mindennel együtt 1 órát vett igénybe a felfűtéstől a tálalásig. Próbáljátok ki Ti is és lazuljatok el.
Ingredients
Equipment
Method
- A garnélát tisztítsuk meg a fejrésztől, lábaktól és a páncéltól.
- Az olíva olajat, a reszelt fokhagymát keverjük össze némi sóval és pár csepp citromlével.
- A kerámialapot tegyük a grillbe és állítsuk a hőt 220°C-ra. Ha felhevült, süssük meg rajta a páclétől mentes garnélákat. Ízesítsük a citromillatú kakukkfűvel és tegyünk mellé pár szelet citromot is.
- Óvatosan forgassuk meg, majd a sütőlap másik felén pirítsuk meg a félbevágott croissant-okat.
- Tegyünk rá friss spenót leveleket, majd a pirult, ízes garnélákat és a sült citromot. Egy pohárnyi sárgamuskotállyal tökéletes fogás.
Tried this recipe?
Let us know how it was!
Forrás: Chef a családban