Weber Magyarország

Áfonyás ananászos hamburger

Értékeld a receptet!

5/5

Stiller Tamás

Áfonyás ananászos hamburger

Újra a SmokeFire pellet grillt toltuk ki, hogy ebédet készíthessünk. Egy kis méretű serpenyőben összeolvasztottuk a sajtot és az áfonyát is, de alapvetően ez a verzió is jól működik.
Servings: 4 személy
Course: Hamburger

Ingredients
  

  • 4 db marhahúspogácsa
  • 4 db hamburger zsömle
  • 4 szelet friss ananász
  • 4 szelet sajt
  • 12 szem kékáfonya
  • lilahagyma
  • bbq szósz

Equipment

  • SmokeFrire pellet grill

Method
 

  1. Grillezzétek meg a hamburger húst a szokásos módon, 250°C-os grillben. Indirektben hagyjátok lassan átsülni, és közben a megtisztított előkészített friss ananászt is direkt módban süssétek meg.
  2. Fedjétek be egy-egy szelet sajttal a husit és ha ráolvadt tegyetek rá egy-egy karika ananászt is. A közepében áfonyával hagyjátok bent további 5 percre.
  3. Egy kis sózott lilahagymával és bbq szósszal szuper kis burger kerekedett.

Notes

Próbáljátok ki penészes sajtokkal is.

Tried this recipe?

Let us know how it was!

Forrás: Chef a családban

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart