Értékeld a receptet!
5/5

Parmezános csirke petrezselymes vajjal
A hétvégén csitult a hőség, ezért előmerészkedtünk a "barlangból". Parmezános csirkét sütöttünk, petrezselymes vajjal.
Ingredients
Method
- A csirkemellet vágjuk 4 darabba. Tekerjük körbe baconnel és tépkedjünk rá friss kakukkfüvet. Olajos kézzel dörzsöljük át és tegyük a felhevített rácsra. Pirítsuk meg mindkét oldalát, majd tegyük csepptálcába.
- A vajat megolvasztjuk egy kis méretű csepptálcába és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Alaposan átkenjük vele a csirkemellet. Parmezánt reszelünk rá és indirekt zónában, alacsony hőfokon átsütjük.
- Közben a rácson süssük meg pár jalapeno paprikát. Húzzuk le a héját, törjük össze villával és vajas szafttal együtt készítsünk belőle mártást.
Notes
A hús mellé kínálva, pirított lepény kenyérrel és egy könnyed salátával nagyszerű fogás.
Tried this recipe?
Let us know how it was!
Forrás: Chef a családban