Weber Magyarország

Pulyka saslik lámpás módra

Értékeld a receptet!

5/5

Stiller Tamás

Pulyka saslik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.
Servings: 6 darab
Course: Főfogás

Ingredients
  

  • 500 g pulykamell
  • 3 db saslik hagyma
  • 6 db mini paprika
  • só, bors, koriander, fűszerpaprika

Equipment

  • Weber Pulse grill

Method
 

  1. 230 °C-ra felforrósított Pulse grillben sütöttük meg és csípős szósszal fogyasztottuk el.

Notes

Könnyű vacsora hétköznapokra, ha van fejlámpátok és egy Weber grilletek otthon!

Tried this recipe?

Let us know how it was!

Forrás: Chef a családban

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart