Ingredients
Equipment
Method
- Izzítsunk fél kémény Weber brikettet és borítsuk a grill egyik felébe.
- A harcsát sózzuk és borsozzuk, majd tegyük félre egy kis időre, amíg megágyazunk neki.
- Egy nagyméretű csepptálcát kenjünk be vékonyan olajjal és szórjuk be zsemlemorzsával. A hagymákat hámozzuk meg és szeleteljük fel, majd rendezzük el a tálcában.
- Tegyük rá az előkészített halszeleteket. Fedjük be reszelt sajttal és kolbászkarikákkal. Tegyük a már forró grillbe és indirekt módban (de közel a briketthez) kezdjük el sütni.
- Ha a kolbász meg elég sok zsírt engedett ki, akkor rövid időre húzzuk a parázs fölé az ételt. 10 percig így sütjük, majd újra indirekt zónába tesszük és pár rozmaring ággal lefedve tálalásig melegen tartjuk.
Notes
Köret tipp: Majonézes burgonya.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!